Santa Run zaterdag 22 december 2018

Warming-up

Start Santa Run

Uitreiking prijzengelden en cheques

Fun én mooie geldprijzen!

In 2018 kunnen sportclubs en cultuurclubs 3 x 3 geldprijzen winnen, met een maximumbedrag van maar liefst € 3.000!! In 2017 deden er 10 sportclubs mee. Dit jaar mogen voor het eerst ook cultuurclubs meedingen naar de geldprijzen. Lees meer en doe mee!

Elke Santa Run een feestje

Ook dit jaar staat Henry Wessels weer garant voor een feestje tijdens de Santa Run. Vanaf 10 uur kun je verzamelen op de markt, waar de warming-up om 10.30 begint. Deze warming-up met muziek van Henry Wessels, wordt verder begeleid door Larissa Bakker en haar dansers van LaRizz dance studio.

Tijdens de loop worden de deelnemers – net als voorgaande jaren – muzikaal begeleid en aangemoedigd door feestelijke muziek van het dweilorkest ‘Tante Co op Zolder‘.