Santa Run zaterdag 21 december 2019

Locatie Santa Run: open 14:00 uur

:

Varkenmarkt in Gorinchem (nieuw!!)

14:30 uur (nieuw: middag!)

Warming-up

Start Santa Run

16 a 16:15 uur

Uitreiking prijzengelden en cheques

Fun én mooie geldprijzen!

Ook in 2019 kunnen sportclubs en cultuurclubs 3 x 3 geldprijzen winnen, met een maximumbedrag van maar liefst € 3.000!! In 2018 deden vele clubs mee. Dit jaar mogen voor de tweede keer ook cultuurclubs meedingen naar de geldprijzen. Lees meer en doe mee!

Elke Santa Run een feestje

Ook dit jaar staat Henry Wessels weer garant voor een feestje tijdens de Santa Run. Vanaf 14 uur kun je verzamelen op de Varkenmarkt, waar de warming-up om 14.30 begint. Deze warming-up met muziek van Henry Wessels, wordt verder begeleid door Larissa Bakker en haar dansers van LaRizz dance studio.

Tijdens de loop worden de deelnemers – net als voorgaande jaren – muzikaal begeleid en aangemoedigd door feestelijke muziek van het dweilorkest ‘Tante Co op Zolder‘.

Rotary Gorinchem, Santa Run 2018