Inschrijven Santa Run

De online inschrijving voor Rotary Santa Run Gorinchem wordt begin december 2019 weer geopend. Voor je inschrijfgeld krijg je een kerstmanpak én het bedrag wordt geheel gedoneerd aan goede doelen. Volg ook de Santa Run Gorinchem Facebookpagina voor de laatste nieuwtjes: facebook.com/santarungorinchem

Nadat je je hebt ingeschreven, is je pak gereserveerd bij het door jou gekozen verkooppunt. Vanaf 1 week voor de Santa Run kun je daar je pak(ken) ophalen.

Wil je meedoen voor je sport-, muziek-, cultuur- of toneelclub? Jouw club kan daarmee mooie geldprijzen winnen, want de 12 clubs met de meeste deelnemers (in verhouding tot het aantal leden) ontvangen een prijs. We geven in totaal minimaal € 10.000,- weg! Let er wel op dat je je aanmeldt bij jouw club (en niet via deze website of bij een verkooppunt): alleen dan telt jouw inschrijving mee voor je club! Lees meer over clubdeelname of schrijf je hieronder in voor je individuele deelname:

De online verkoop is gestopt.
Houd de website in de gaten.

Online inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 19 december 2019. Na je online inschrijving print je je ticket, en haal je daarna je pak op bij het door jou opgegeven afhaalpunt in Gorinchem:

• Bruna (Piazzacenter 10)
  • Extra Running (voorheen Run2Day, Langendijk 73)
  • Plus Elbert van den Doel (Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein 37)
  • Primera Arkelstraat (Arkelstraat 7)
  • Primera Groot (Winkelcentrum Hoogdalem)

Een extra gift voor het goede doel is overigens van harte welkom 😉

PS: Door je deelname aan de Rotary Santa Run geef je toestemming voor publicatie van eventuele beelden van jou of je kinderen via media en via onze eigen (social media) kanalen. We plaatsen natuurlijk alleen maar leuke foto’s 🙂